EDDIE SZWEDA

Det hele startede i 1989 da amerikaneren Eddie mødte sin danske kone Bettina der på det tidspunkt arbejdede som au-pair pige.

I1993 flyttede han og Bettina til Danmark hvor han fik arbejde inden for engrosbranchen og senere blev salgschef. I år 2006 overtog han Midtfyns Bryghus.

Se mere om Eddie i videoen

Video om Eddie
Eddie Szweda ejer af midtfyns bryghus
Bo Abelgren Ehlers brygger hos midtfyns bryghus

BO ABELGREN EHLERS

Bo har altid haft en interesse for at brygge øl, og da han så muligheden for at gøre det til sin karriere søgte han job hos Midtfyns Bryghus og stoppede som folkeskolelærer. Foruden at arbejde som Head Brewer på Midtfyns Bryghus, så ejer Bo også sit eget bryghus, Svendborgsund Bryghus.

Video om bo

MATHIAS KØNSKOV HANSEN

Ligesom vores Head Brewer, så har Mathias også en stærk forkærlighed for special øl og brygning. Han startede som lagerarbejder og med en så stærk interesse for øl som han havde, gik der ikke længe før han selv blev brygger.

Video om Mathias
Mathias Hansen brygger hos midtfyns bryghus

Mike Anderson

Et karriereskift fra 8 år i idræts- og socialpædagogik til værthusbranchen i 2008, gjorde at Mikes interesse for godt øl også blev hans levevej.

Da startede han bag hanerne på Carlsens Kvarter i Odense, hvor han var at finde som ”løjtnant” de følgende 7 år.

Siden blev han eventmand mm. på Indslev / Ugly Duck, og kom i foråret 2019 til Midtfyns Bryghus i nogenlunde samme stilling.