Fremgangsmåde

Instruktioner

  1. Samle alle ingredienser. Smørret skal have stået ud så det er godt og mygt
     
  2. Bland alle ingredienser og pisk godt sammen, til alt er godt blandet sammen
     
  3. Rul sammen til en pølse i plastfilm, og lad det stivne mindst en time i køleskabet
     
  4. Kan bruges på majs eller anden grillmad
     
  5. Server!

Hele opskriften med ingredienser og mål kan findes her:

Chili Ølsmør – Øl, Mad og Folk

Jan Erik fra Øl Mad og Folk

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging, men vigtigst af alt så er han forfatteren bag kogebogen Øl i Mad.

Han er både til stede i ølverden gennem bloggen Øl Mad og Folk og med sin aktueller podcast “Mød Bryggeren”

Han har også skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere i snart syv år. Her anmelder han værtshuse med de karakteristiske gule røgfyldte gardiner der vidner om mange års historie.

Han er kort sagt en velbevandret mand både i maden og øllets verden.

Jan Erik fra Øl, Mad og Folk