Fremgangsmåde

Instruktioner

  1. Samle alle ingredienser
     
  2. I en stor skål visper du brunt farin, salt og øl.
     
  3. Tilsæt kyllingevingerne og rør de ind i blandingen, så alle vinger får øllage. Lad de sprænge i køleskabet i 30 minutter
     
  4. Mix hvidløgspulver, paprika og løgpulver til en rub. Hæld den i en ziplock pose. Fjærn kyllingvingerne fra øllagen, og tør med køkkenrulle. Læg de i posen og ryst så rubben bliver jævnt fordelt.
     
  5. Læg de på en rist med — under og sæt i køleskabet en time for at tørre ud.
     
  6. Sæt ovnen på 220 grader. Steg vingerne i 20 minutter midt i ovnen. Vend de, og steg i yderligere 20-30 minutter til de er gennemstegte og skindet er blevet gyldenbrunt.
     
  7. Når kyllingen steger, smelter du smørret i en lille gryde sammen med hvidløg. Hæld dette sammen med hotsauce i en skål stor nok til både sauce og kyllingevinger.
     
  8. Fjern kyllingevingerne fra ovnen og over i skålen. Vend godt så alle får sauce over sig. Server med ranch dressing, gulerødder og stangselleri

Hele opskriften med ingredienser og mål kan findes her:

Eddie The Eagles Wings- Hotwings – Øl, Mad og Folk

Jan Erik fra Øl Mad og Folk

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging, men vigtigst af alt så er han forfatteren bag kogebogen Øl i Mad.

Han er både til stede i ølverden gennem bloggen Øl Mad og Folk og med sin aktueller podcast “Mød Bryggeren”

Han har også skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere i snart syv år. Her anmelder han værtshuse med de karakteristiske gule røgfyldte gardiner der vidner om mange års historie.

Han er kort sagt en velbevandret mand både i maden og øllets verden.

Jan Erik fra Øl, Mad og Folk