Fremgangsmåde

Instruktioner

  1. Samle alle ingredienser
     
  2. Lav en rub af brunt sukker, peber og salt. Rub det godt in i kødsiden på dine spareribs
     
  3. I en bradepande placerer du spareribs med bensiden ned. Hæld honning over.
     
  4. Bland porter sammen med æblecideræddike og hæld over benene.
     
  5. Dæk med aluminiumsfolie sæt i grillen/ovnen på 160 grader. Efter en time reducerer du varmen til 120 grader og lad den stå i yderligere 2 timer, eller til de er møre.
     
  6. Skru op for varmen til 180 grader, og grill de i 10-15 minutter til de er brune. Bast de generøst med din valgte BBQ sauce
     
  7. Server med majs, coleslaw og rigelig med barbequesauce.

Hele opskriften med ingredienser og mål kan findes her:

Honning og Porterbraiseret Spareribs – Øl, Mad og Folk

Jan Erik fra Øl Mad og Folk

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging, men vigtigst af alt så er han forfatteren bag kogebogen Øl i Mad.

Han er både til stede i ølverden gennem bloggen Øl Mad og Folk og med sin aktueller podcast “Mød Bryggeren”

Han har også skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere i snart syv år. Her anmelder han værtshuse med de karakteristiske gule røgfyldte gardiner der vidner om mange års historie.

Han er kort sagt en velbevandret mand både i maden og øllets verden.

Jan Erik fra Øl, Mad og Folk