Fremgangsmåde

Instruktioner

  1. Samle alle ingredienser
     
  2. I en lille skål mikser du sammen de 2 typer sennep til de er godt blandet.
     
  3. Hæld eddike og øl over frøene og bland det godt ind
     
  4. Dæk med plasticfilm, og sæt skålen i et kaldt og tørt sted i 12-24 timer, til al væske er absorberet.
     
  5. Rør ind rørsukker, honning, og salt i blandingen.
     
  6. I en blender starter du med 4-5 puls, før du lader motoren køre i 30-60 sekunder til den har fået den grovhed du ønsker.
     
  7. Hæld ølsennep over i et steriliseret glass, og sæt i køleskabet.

Hele opskriften med ingredienser og mål kan findes her:

Ølsennep – Øl, Mad og Folk

Jan Erik fra Øl Mad og Folk

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging, men vigtigst af alt så er han forfatteren bag kogebogen Øl i Mad.

Han er både til stede i ølverden gennem bloggen Øl Mad og Folk og med sin aktueller podcast “Mød Bryggeren”

Han har også skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere i snart syv år. Her anmelder han værtshuse med de karakteristiske gule røgfyldte gardiner der vidner om mange års historie.

Han er kort sagt en velbevandret mand både i maden og øllets verden.

Jan Erik fra Øl, Mad og Folk