Fremgangsmåde
Instruktioner
-
Samle alle ingredienser
-
Steg hvidløg, løg i olie i en gryde på medium varme i ca 4-5 minutter til de blive bløde og lidt gennemsigtelige
-
Tilsæt nu porter, worcestershiresauce, ketchup, honning, dijonsennep, brunt sukker, salt og tabasco
-
Lad det simre i minimum 30 minutter – gerne længere
-
Vil du have en jævn sauce, kan du bruge en blender
-
Server! Gerne til spareribs!Hele opskriften med ingredienser og mål kan findes her:
Jan Erik fra Øl Mad og Folk
Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging, men vigtigst af alt så er han forfatteren bag kogebogen Øl i Mad.
Han er både til stede i ølverden gennem bloggen Øl Mad og Folk og med sin aktueller podcast “Mød Bryggeren”
Han har også skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere i snart syv år. Her anmelder han værtshuse med de karakteristiske gule røgfyldte gardiner der vidner om mange års historie.
Han er kort sagt en velbevandret mand både i maden og øllets verden.
