Fremgangsmåde

Instruktioner

  1. Samle alle ingredienser
     
  2. Steg hvidløg, løg i olie i en gryde på medium varme i ca 4-5 minutter til de blive bløde og lidt gennemsigtelige
     
  3. Tilsæt nu porter, worcestershiresauce, ketchup, honning, dijonsennep, brunt sukker, salt og tabasco
     
  4. Lad det simre i minimum 30 minutter – gerne længere
     
  5. Vil du have en jævn sauce, kan du bruge en blender
     
  6. Server! Gerne til spareribs!
    Hele opskriften med ingredienser og mål kan findes her:

Jan Erik fra Øl Mad og Folk

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging, men vigtigst af alt så er han forfatteren bag kogebogen Øl i Mad.

Han er både til stede i ølverden gennem bloggen Øl Mad og Folk og med sin aktueller podcast “Mød Bryggeren”

Han har også skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere i snart syv år. Her anmelder han værtshuse med de karakteristiske gule røgfyldte gardiner der vidner om mange års historie.

Han er kort sagt en velbevandret mand både i maden og øllets verden.

Jan Erik fra Øl, Mad og Folk