Fremgangsmåde

Instruktioner

  1. Skræl gulerødder og skær de i grove tern
     
  2. I en gryde varmer du olie og smør. Når smørret har smeltet, tilsætter du gulerødder og kardemomme, og lad det svitse i ca 3 minutter
     
  3. Tilsæt øllet og lad det koge til gulerødderne bliver bløde. Tilsæt mere øl om de tørrer ud
     
  4. Når gulerødderne er færdig, kan du bruge en blender til at blende de fint. Vi kan godt lide mos og puré lidt grovere så vi brugte en kartoffelmoser til at mose de groft. Det er op til dine præferencer.
     
  5. Er meget godt til fisk, men også til kød. Vi lavede det første gang til lammeskanke.

Hele opskriften med ingredienser og mål kan findes her:

SUNSHINE GULROD ØLPURÉ – Øl, Mad og Folk

Jan Erik fra Øl Mad og Folk

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging, men vigtigst af alt så er han forfatteren bag kogebogen Øl i Mad.

Han er både til stede i ølverden gennem bloggen Øl Mad og Folk og med sin aktueller podcast “Mød Bryggeren”

Han har også skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere i snart syv år. Her anmelder han værtshuse med de karakteristiske gule røgfyldte gardiner der vidner om mange års historie.

Han er kort sagt en velbevandret mand både i maden og øllets verden.

Jan Erik fra Øl, Mad og Folk