Fremgangsmåde

Instruktioner
  1. Samle alle ingredienser
  2. Rens sildefileter, og skær af finnen om det ikke er gjort
  3. Kom eddike, vand, laurbærblade, hvidløg, peberkorn, allehånde, dildfrø, og løg i en gryde og lad det koge i 8 minutter. Tilsæt sukkeret lidt af gangen, og smag på lagen ind imellem, og stop hvis den bliver for sød. Hvis lagen smager godt, så gør de færdige sild det også.
  4. Sildene kommes i den kogende gryde, der kommes låg på, og der slukkes for blusset.
  5. Sild og lage kommes i køleskab efter endt nedkøling.
  6. Serveres med rå hakket løg, kapers, frisk dild, og groft rugbrød, samt noget af den dejlige lage.
Du drikker selvfølgelig en Sunshine og en snaps til.

Hele opskriften med ingredienser og mål kan findes her:

Sunshine ølsyltede sild – Øl, Mad og Folk

Jan Erik fra Øl Mad og Folk

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging, men vigtigst af alt så er han forfatteren bag kogebogen Øl i Mad.

Han er både til stede i ølverden gennem bloggen Øl Mad og Folk og med sin aktueller podcast “Mød Bryggeren”

Han har også skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere i snart syv år. Her anmelder han værtshuse med de karakteristiske gule røgfyldte gardiner der vidner om mange års historie.

Han er kort sagt en velbevandret mand både i maden og øllets verden.

Jan Erik fra Øl, Mad og Folk