Godt mørkt øl fra fyn til simremad

MØRKT KØD OG SIMREMAD

For at kunne matche det mørke og tunge kød, som findes i simreretter og store bøffer, så skal man have  en ligeledes mørk og tung øl, som for eksempel en porter eller stout.

Vi vil foreslå X-Porter, Midtfyns Bryghus Stout eller vores Rough Snuff II.

Øl til

KRYDRET MAD

Hvis man er til det krydrede og spicy mad, så er det vigtigt at kunne slukke tørsten og skabe en slags kontrast med det man drikker, det kunne for eksempel være med en IPA.

Vi vil forslå vores egen IPA eller vores SMaSH Mosaic. Hvis man dog hellere vil forstærke det krydrede, så er en Chili Tripel det perfekte valg.

Øl til
Godt øl til krydret mad fra fynsk bryggeri
Godt øl fra fyn til hvidt og lyst kød

HVIDT KØD

Hvis man laver en ret med kylling eller fisk, så er det altid lækkert at kunne skåle i noget forfriskende og let. En god hvedeøl ville for eksempel komplimentere sådanne retter.

Vi vil forslå vores Wit og Wheat, som komplimenterende øl. Hvis man hellere vil have en kontrast i retten, så er Chili Tripel et oplagt valg.

Øl til

SUSHI

Her hos Midtfyns Bryghus elsker vi sushi. Med inspiration fra den delikate og friske smag fra sushi har vi udviklet den perfekte øl til at servere sammen med sushi. Det er vores Ginger og Wasabi Pale Ale. Denne øl kombinerer det forfriskende og letdrikkelige ved en Pale Ale, med det opkvikkende fra ingefær og det skarpe fra wasabi.

Øl til
Pale Ale øl god til sushi
Godt krydret øl fra fyn til skaldyr

SKALDYR

Skaldyr er og vil altid være noget for sig, det kan være krydret med chili eller gjort fyldigt med et lag smør. Derfor er vores Chili Tripel perfekt til skaldyr. Den kan virke komplimenterende eller som en kontrast til retten.

Øl til

OSTEBORD

Et godt ostebord er der ingen som nogensinde har klaget over. Med det udvalg af skarpe, søde, stærke og fyldige oste, som findes derude, så skal man selvfølgelig også have noget at drikke til. Vores Barley Wine har en fantastisk komplimenterende smag til ethvert ostebord. Hvis det skal være lidt mere fyldig har vi også vores Imperial Stout, Russian Imperial Stout og vores fadlagrede øl.

Øl til
Godt stærkt øl fra fyn til oste