En fustage til alt

Dolium fustager er ikke kun lavet til øl, de er klar til alt fra kaffe og sodavand til vin og kambucha. Hvis I kan brygge det, så kan Dolium fustager holde på det.

Vi har arbejdet et stykke tid for at få en god aftale i stand med belgiske Dolium, og kan nu tilbyde deres 30 L engangsfustager til S-kobling med 20 måneders garanteret levetid fra produktionsdato, distribueret fra hjertet af Fyn. 

Prisliste

Nemt at bruge

Dolium® tilbyder højkvalitets PET-fustager, der passer til behovene hos bryggerier, vingårde samt producenter af kaffe og drikkevarer.

Dolium® envejsfustager er designet til at være en direkte erstatning for fustager i rustfrit stål uden behov for ekstra påfyldnings- eller tappeudstyr. Se videoguiden om påfyldning afDolium® fustager

Fustage design

Dolium® fustager er designet til at være kompatible med eksisterende påfyldnings- og trækudstyr med et genlukkeligt ventilsystem og standardstik.

Den optimerede fustagegeometri gør at fustagerne er lette og stærke samt nemme at håndtere og stable. I gennemsnit reduceres transportomkostninger med 60% sammenlignet med fragt af stålfustager.

Holdbarhed

DOLIUM-fustager har en garanteret levetid på 600 dage, beregnet udfra deres indvendige coating De 20 måneder starter allerede ved preproduktionen, op til 2 måneder før fustagerne støbes. 

Palle-etiketten indikerer ”Bedst at fylde inden” datoen, i formatet ”MÅNED + ÅR”. Påfyldes fustagen indenfor denne tidsramme, garanteres yderligere 12 måneders levetid.  

På fustagernes bundstykke står produktionsdatoen af fustagen, og fustagens garanterede levetid er således 18 måneder fra denne dato. Formatet her er ”ÅR-MÅNED-DAG”, hvor ”ÅR” er en bogstavkode. F = 2018, G = 2019, H = 2020 osv.  

Kontakt os

E-mail: info@midtfyns-bryghus.dk

Tlf: +45 63 90 88 80

CVR: 28 31 41 59

Adresse: Industrivej 11-13, 5792 Årslev