HANDELSBETINGELSER

Virksomhedoplysninger

Generelt

Bestilling

Betaling

Levering & fragt

Returret

Reklamationsret

Persondatapolitik

Virksomhedoplysninger

Midtfyns Bryghus
Industrivej 11-13
5792 Årslev
Denmark

Tel. +45 63 90 88 80
E-mail: info@midtfyns-bryghus.dk
CVR: 28 31 41 59

Generelt

Ifølge den danske lovgivning omkring salg af alkoholiske drikkevarer kan personer under 18 ikke køber vores Distilled beer på Alc. 42% vol. Resten af vores varer er alle under 16,5 procent og kan derfor købes af personer fra 16 år og op.

Bestilling

Bestilling på www.midtfyns-bryghus.dk forudsætter, at du er aktionær hos Midtfyns Bryghus og har et gyldigt gyldigt ejerbevis af en aktie.

Alle priser på siden er vist i Danske kroner. Priserne vist på webshoppen er dagspriserne plus 25% moms og pant.

Når du bestiller skal antallet af øl altid kunne deles med 12, således at du køber en hel kasse øl. Tilbudskasser kan dog købes en af gangen siden de indeholder 12 øl per kasse.

Når du handler på Midtfyns Bryghus webshop, indgås aftaler på Dansk.

Når vi har modtaget din ordre, modtager du pr. e-mail en ordrebekræftelse. Det er muligt at se tidligere ordrer ved login på hjemmesiden.

Betaling

Midtfyns Bryghus A/S modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Midtfyns Bryghus A/S bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol.

Levering & fragt

Der leveres fra mandag-fredag, og det er muligt at få leveret til både privat-og erhvervsadresse. Vi vil helst leverer din ordre hurtigst muligt, typisk 3-7 hverdage, men i højsæsoner eller i tilfælde af uheld vil du modtage en e-mail med forventet leveringstid.

Derudover kan du vælge levering til Pakkeshop.

Ved større ordrer på 4 kasser eller derover kan du tit med fordel vælge danske fragtmænd, her skal du dog skrive i bemærkningen hvor varen skal stilles på din adresse og at du er villig til at modtage uden kvittering, skriver du ikke dette vil vi kontakte dig og spørge ind til dette.

Vare som ikke er på lager vil blive angivet med “ikke på lager” og der vil blive oplyst hvornår de forventes at blive brygget og komme på lager igen.

Leveringspriserne er baseret på hvor du bor/skal have leveret til. Du betaler selv for levering, og vil modtage en email, når ordren er sendt fra bryggeriet,

Bestiller man 10 kasser øl eller derover, kan du vælge gratis fragt, dette vil blive gjort gennem danske fragtmænd, glemmer du at trykke dette af kan du skrive til thor@midtfyns-bryghus.dk.

For øerne, Bornholm, Ærø, Fur, Samsø og Læsø, gælder dette tilbud ved bestilling af 15 kasser eller derover.

Returret

Hvis de varer som du modtager ikke svarer til dine ønsker, så har du muligheden for at få pengene tilbage. Det forudsætter dog at du kan returnere varen i væsentligt samme stand og mængde. Dette skal ske indenfor 14 dage fra modtagelse.

Ved retur, vedlæg venligst begrundelse for returnering, faktura, bank registreringsnummer og kontonummer som pengene skal sættes ind på.

Kunden betaler selv for de omkostninger der vil være ved fragt. Returvarerne skal sendes til vores firmaadresse:

Midtfyns Bryghus A/S
Industrivej 11-13
5792 Årslev
Denmark

Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Hvis du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os, og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto.

Vi vil sende en mail i tilfælde af retur så snart vi har modtaget varen. I denne mail vil videre proces i behandlingen af fortrydelsesprocessen blive oplyst.

Reklamationsret

Når du foretager en handel på midtfyns-bryghus.dk så er der selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Ved 24 måneders reklamationsret forstås det at du kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller få et afslag i prisen. Dette er alt afhængigt af den konkrete situation. Reklamationsretten kan dog ikke overgå varens naturlige holdbarhed. Vi arbejder med upasteuriseret og ufiltreret produkter, så varens naturlige holdbarhed er kortere end produkter som er pasteuriseret og filtreret.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Ønsker du at reklamerer over et produkt eller flere produkter skal du sende dette til vore firmaadresse:

Midtfyns Bryghus A/S
Industrivej 11-13
5792 Årslev
Denmark

Fragtomkostninger ved returnering af produktet vil blive refunderet til dig i tilfælde af at reklamationen er berettiget. Husk derfor altid at få en kvittering for afsendelsen.

Vi modtager ikke pakker pr. efterkrav eller lign.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@midtfyns-bryghus.dk

Persondatapolitik

For at kunne kunne gennemfører en bestilling på midtfyns-bryghus.dk er det som minimum et krav at du er nødt til at oplyse dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Alle oplysninger som er registreret bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondatalovgivningen. Dine oplysninger vil ikke bliver solgt eller videregivet til tredjeparter, medmindre at det er en forudsætning for gennemførelse af din bestilling, som et fragtselskab. Du vil altid have mulighed for aktindsigt i dine persondata og gøre indsigelse mod registrering i forhold til persondataloven.

Alle informationer, som du overdrager til Midtfyns Bryghus, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres. Som regnskabsloven påkræver, vil de registrede oplsyninger blive opbevare i 5 år ud over bogføringsåret, efter dette vil de blive slettet.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Indehaver og hjemmesideansvarlig har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi observerer også trafikken på hjemmesiden, selvfølgelig uden at registrere nogle personlige oplysninger. Denne information bruges til at optimere hjemmesiden således at i får den bedste oplevelse og korteste vej til det i søger.

Der bliver også brugt Cookies på hjemmesiden, for at slette disse kan du følge en af disse guides alt efter hvilken browser du bruger.

Google chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=da

Mozilla firefox:

https://support.mozilla.org/da/kb/slet-cookies-fjerne-oplysninger-fra-websteder

Safari:

https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=da_DK

Internet explorer:

https://support.microsoft.com/da-dk/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies