Ølsmagning

Med Eddie

Humor
Personlighed
Gåpåmod
Kulturelt stand-up
Skide god øl

Øl og underholdning

Øl og underholdning, så bliver det ikke bedre. En ølsmagning med Eddie fra Midtfyns Bryghus er ikke bare en helt almindelig ølsmagning. Eddies ølsmagninger er fyldt med underholdning, kulturelle forskelle og ikke mindst lækre øl!

Læs mere på Eddies Events

Fra Midtfyns sortiment på mere end 20 forskellige øl, så bliver det intet problem at finde noget spændende og godt, så alle kan smage noget de godt kan lide.

Når der rigtigt skal drikkes kvalitetsøl, så er det vigtigt at have det rigtige udstyr. Derfor sørger vi for, at alle får et glas, som I gerne må tage med hjem.

Efter mere end 30 år i Danmark, mener Eddie selv, at han er godt integreret. Underholdning byder på lidt kulturel stand-up, hvor vi kigger på Danmark gennem en amerikaners øjne.

Både til private og firmaer

Vi tilbyder ølsmagning og underholdning til både firmaer og private. Så hvis I vil gøre noget ekstra ud af det, hvis I har noget at fejre eller bare ønsker en speciel oplevelse, så er ølsmagningen helt perfekt.

Vi holder ølsmagninger både ude og hjemme. I kan helt selv vælge om I ønsker en ølsmagning på bryghuset eller en ølsmagning ved jer selv.

Book jeres ølsmagning på Eddies Events

Pris for ølsmagning

Pris for en ølsmagning:

295,- pr person

Min. 40 pers. ud af huset

Min. 25 pers. på bryghuset

Ved smagninger uden for Fyn, bliver der tillagt kørsel og broafgift i prisen.

Kontakt os

E-mail: info@midtfyns-bryghus.dk

Tlf: +45 63 90 88 80

CVR: 28 31 41 59

Adresse: Industrivej 11-13, 5792 Årslev