Digitalt velkommen til Midtfyns Bryghus

Vi er et bryggeri der bestræber sig efter at give vores kunder og aktionærer den bedste mulige øl. Som aktionær hos Midtfyns Bryghus har du muligheden for at få opsat en bruger på vores hjemmeside som gør det muligt at kunne bestille vores produkter over nettet.

1. Medlemskab

Hvis du ønsker nøjagtige oplysninger omkring din brugerkonto, er det muligt ved at logge ind på www.midtfyns-bryghus.dk og klikke på “din konto”. Det er let at finde, det befinder sig øverst på alle siderne.

Som aktionær og bruger på midtfyns bryghus har du ret til at købe ligeså meget øl som lager haves. Skulle det dog ske at du har et behov for en stor mængde øl på én gang så kontakt os gerne på info@midtfyns-bryghus.dk.

En brugerkonto hos Midtfyns Bryghus er kun til personligt brug.

2. Afslutning af medlemsskab

Skulle du have lyst til at slette din brugerkonto hos midtfyns bryghus, kan dette gøres døgnets 24 timer. Det eneste du skal er at logge ind på din konto og slette den derfra.

I tilfælde af at du gerne vil have oprettet din konto igen skal du bare kontakte thor@midtfyns-bryghus.dk og han vil gøre dette.

3. Andet

3.1. Butiksprisen inkluderer:

Produktionsprisen
+ emballageafgift
+ alkoholafgift
+ moms
+pant

Midtfyns Bryghus overholder selvfølgelig den danske lovgivning omkring salg af alkohol. Derfor kan personer under 18 ikke købe vore distilled beer og personer under 16 kan ikke købe nogle af vores alkoholiske produkter.

4. Adgangskoder og kontoadgang

Aktionæren som får oprettet en brugerkonto hos Midtfyns Bryghus, og hvis betalingsmetode bliver debiteret, har adgang og kontrol over denne konto. For at kunne sikrer sig bevarelse af kontrollen over kontoen og for at undgå andre  får adgang til kontoen, bør aktionæren ikke afslører adgangskoden eller betalingsmetoden, som er tilknyttet kontoen, til andre.

Aktionæren er selv ansvarlig for at vedligholde, opdaterer og sikrer nøjagtigheden af de oplysninger som de har givet til deres konto. Hvis der er behov for hjælp til dette kontakt thor@midtfyns-bryghus.dk.

Vær varsom overfor beskeder der spørger efter informationer omkring dit kreditkort eller andre konto informationer. I tilfælde af at sådanne oplysninger bliver udleveret kan det resulterer i identitetstyveri. Vi kan opsige eller sætte din konto under bero hvis du frygter at det er sket, kontakt blot thor@midtfyns-bryghus.dk.

5. Kundesupport

Hvis der skulle forekomme nogle som helst problemer kontakt os gerne, på thor@midtfyns-bryghus.dk.

6. Elektronisk kommunikation

Al kommunikation mellem webshoppen og din interaktion med denne vil foregå udelukkende digitalt. Dette gælder betalingsgodkendelser, fakturaer, ændring af kode, ændring af betalingsmetode, bekræftelsesmeddelelser og div. andre meddelelser.

Alt denne information vil blive sendt til den e-mail som din brugerkonto er forbundet med og det er dit ansvar at forsikrer at denne e-mail konto er fungerende.

7. Dine personlige oplysninger

For at få en brugerkonto hos www.midtfyns-bryghus.dk er det en forudsætning at du har en aktie hos Midtfyns Bryghus A/S. Det er også et krav at du registrere dig med disse personlige oplysninger.

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Til trods for at du allerede har givet os alle oplysninger, så skal du stadig registrerer disse således vi kan sende de ordre du bestiller.

Dine betalingskortoplysninger opbevares ved højeste niveau af PCI DSS compliance standard.

Du har som bruger på www.midtfyns-bryghus.dk ret til at gøre indsigelse mod registreringen på hjemmesiden. Du har foruden dette også ret til indsigt i, hvilke oplysninger som er blevet registreret om dig. Dette hører alt sammen til under persondataloven og vil du udnytte din ret eller har du spørgsmål så kan du kontakte os her: thor@midtfyns-bryghus.dk.

8. Oplysning om klagemuligheder

Hvis du skulle have noget at klage over, med hensyn til din brugerkonto eller bestillinger, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Skriv til os på thor@midtfyns-bryghus.dk eller ring på 41 43 21 38

Du kan også indgive en klage over, en vare eller tjenesteydelse købt hos os, til Konkurrence- og Furbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 valby. Det kan ske via www.forbrug.dk

Eu-kommissionen har også en online klageportal som er specielt relevant hvis du er forbruger i udlandet. Eu-kommisonens klageportal kan findes her http://ec.europa.eu/odr. Husk at angive vores e-mail, i dette tilfælde ville vores hoved- email nok være den bedste: info@midtfyns-bryghus.dk