Fremgangsmåde

  1. Rens sildefileter og skær finnen af, hvis det ikke er gjort.

  2. Hak skalotteløg og dild fint.

  3. Sildefileterne skal pensles på indersiden med sennep.

  4. Drys skalotteløg og dild over senneppen og luk sildefileterne.

  5. Steg dem i ca. 2-3 minutter på hver side i rapsolie ved høj varme.

  6. Bland lagen sammen (øl og eddikke) og kog den i ca. 5 minutter.

  7. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen, smag på lagen ind imellem, og stop hvis den bliver for sød. Hvis lagen smager godt, så kommer sildene også til at smage godt.

  8. Læg sildene i et fad, og hæld lagen over når lagen er kommet ned på stuetemperatur.

  9. Lad den stå i køleskabet i mindst 2 dage, gerne 3-4.

  10. Serveres med rødløg i skiver og frisk dild, og groft rugbrød. Til silden nydes en Moonshine og en god snaps.