Fremgangsmåde

Instruktioner

  1. Samle alle ingredienser
     
  2. Rens sildefileter, og skær af finnen om det ikke er gjort
     
  3. Finhak skalotteløg og dild
     
  4. Pensle sildefileterne med sennep på indersiden
     
  5. Drys skalotteløg og dild over sennepen og luk sildefiletene
     
  6. Steg dem ca 2-3 minutter på hver side i rapsolie på høj varme
     
  7. Bland lagen sammen og kog den i ca 5 minutter
     
  8. Tilsæt sukkeret lidt af gangen, og smag på lagen ind imellem, og stop hvis den bliver for sød. Smager lagen godt, bliver silden god!
     
  9. Læg sildene i et fad, og hæld lagen over når den har kommet ned på værelelsestemperatur.
     
  10. Lad den stå i køleskabet i mindst 2 dage, gerne 3-4.
  11. Serveres med rødløg i skiver og frisk dild, og groft rugbrød
  12. Server også med en Moonshine og en snaps

Hele opskriften med ingredienser og mål kan findes her:

Eddie The Eagles Wings- Hotwings – Øl, Mad og Folk

Jan Erik fra Øl Mad og Folk

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging, men vigtigst af alt så er han forfatteren bag kogebogen Øl i Mad.

Han er både til stede i ølverden gennem bloggen Øl Mad og Folk og med sin aktueller podcast “Mød Bryggeren”

Han har også skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere i snart syv år. Her anmelder han værtshuse med de karakteristiske gule røgfyldte gardiner der vidner om mange års historie.

Han er kort sagt en velbevandret mand både i maden og øllets verden.

Jan Erik fra Øl, Mad og Folk