Fremgangsmåde

Instruktioner

  1. Bland mayonnaise og creme fraiche i en bolle
     
  2. Tryk hvidløgsfed flade med en kniv og hak let. Strø 1/4 tsk med salt over. Med en gaffel moser du det sammen til en paste.
     
  3. Hak persille, purløg og dild og bland sammen med hvidløg
     
  4. Tilsæt nu urtene sammen med de andre ingredienser i bollen med mayonnaise og cremefraiche. Bland godt. Brug øl til å få den rigtige konsistens.
     
  5. Serveres til hotwings, eller kan bruges til dip for chips

Hele opskriften med ingredienser og mål kan findes her:

STOUT RANCHDRESSING – Øl, Mad og Folk

Jan Erik fra Øl Mad og Folk

Jan Erik har 15 års erfaring med sociale medier og blogging, men vigtigst af alt så er han forfatteren bag kogebogen Øl i Mad.

Han er både til stede i ølverden gennem bloggen Øl Mad og Folk og med sin aktueller podcast “Mød Bryggeren”

Han har også skrevet bloggen Gule Gardiner og Klassikere i snart syv år. Her anmelder han værtshuse med de karakteristiske gule røgfyldte gardiner der vidner om mange års historie.

Han er kort sagt en velbevandret mand både i maden og øllets verden.

Jan Erik fra Øl, Mad og Folk